God beliggenhet opphøyd i tredje

Fagerlia blir en helt ny del av bybildet i Fredrikstad, og et spennende tilskudd til et av byens mest veletablerte og attraktive nabolag. Her får du nyte godt av alle kvalitetene et virkelig godt hjem skal preges av – du bor vestvendt, solrikt og høyt med god utsikt, og omgitt av alle byens tilbud rett rundt hjørnet.

Et par gode sko, og byen er din

I Fagerlia vil avstanden til det meste du trenger bli målt i minutter og til fots.

Sentrum av byen ligger 5 minutter hjemmefra, med det overflodet av servicetilbud en fin norsk by kan gi deg. Du får to kolonialbutikker i samme avstand, den ene søndagsåpen. Barnehager, skoler, ungdomsskoler og videregående – flytter du inn med barn, vil alt være innen trygg gåavstand. Du er på togstasjonen på under et kvarter, derfra går det jevnlig tog til Oslo.

Du er på Oslo S på en time og ti minutter – en drøy halvtime lengre reisetid enn med T-banen fra Kolsås og Frognerseteren. I en tid med gode muligheter for hjemmekontor og boligpriser i fri dressur i Oslo, er et nytt hjem i Fagerlia noe å tenke på for flere enn bysbarn – det er verdt å tenke på for de som kunne tenke seg å bli det også.

Allsidig friluftsliv?
Det er Fredrikstad, det.

Fredrikstad har mange flotte friluftstilbud, både innenfor bygrensene og utenfor. Bingedammen er en av byens små naturperler, den ligger så nær at stiene rundt kan bli en fast, daglig rusletur.

Ønsker du å komme deg i høyden er turen opp til Bratliparken unnagjort i en fei, et variert og allsidig sted med dam, lekeapparater, utegrill, tråkk, stier og flott utsikt over byen. Og lokker det med en reise bakover i tid, har du Gamlebyen rett på andre siden av Glomma. Grunnlagt 75 år etter at Columbus oppdaget Amerika – for å sette Fredrikstads kulturelle arv i perspektiv – og Nord-Europas best bevarte festningsby. Et sted hvor historien bokstavelig talt sitter i veggene.

Når behovet for å strekke litt ekstra på beina dukker opp, har Fredrikstad svært mye å by på der også. Du blir boende like rett ved der Norges lengste og mest vannrike elv møter havet, med all den variasjon av friluftstilbud dette byr på. Båtliv og bading på svaberg i skjærgården, kanopadling langs våtmarkene i Glomma, jakt, fiske, sykkelturer – du får et av landets mest allsidige landskaps- og naturområder like i nærheten.

Folk fra Fredrikstad har alltid hatt et helt spesielt forhold til byen sin. Du trenger ikke være her så lenge før du skjønner hvorfor.

5

til sentrum

80

til Oslo S

Meld din interesse her

Kontakt megler

Gunnar Olai Stavlund
Eiendomsmegler mnef.
gunnar@stavlund.no
913 53 125

Morten E. Stene
Eiendomsmegler mnef.
Morten.stene@stavlund.no
917 82 296