Interiørarkitektens beskrivelse

En god grunnpakke gir et godt utgangspunkt

Interiørarkitekt Kristin Strand Ørseng har jobbet fram en gjennomtenkt og god grunnpakke for interiøret i Fagerlia. Med grunnpakken som utgangspunkt kan man skape helt unike og spesialtilpassede rom med personlig preg.

Leilighetene får 1-stavs eikeparkett som standard og veggfargene har alle en varm undertone, valgt for å harmonisere med gulv og kjøkkenfronter. Som standard på kjøkken er det fire ulike farger å velge i, og vi har utarbeidet et forslag på benkeplater og håndtak til hver av de fire kjøkkenfargene, slik at du skal være trygg på at du får et helhetlig konsept. I tillegg tilbys det kjøkken fra hele Sigdal sitt sortiment som tilvalg.

Lyst og lett, dempet og eksklusivt. Med standard og tilleggsvalg har man mange mulighet til å skape gode og harmoniske fargekombinasjoner.

Kristin Elise Strand Ørseng

Baderomsflisene fremstår som moderne med et naturlig spill i overflaten, med flere dempede farger å velge mellom. Om du liker lyst eller mørkt har du valgmuligheten her. Også her kan du som tilvalg velge mellom flere farger på innredning, og blandebatterier i sort eller krom.

Meld din interesse her

Kontakt megler

Gunnar Olai Stavlund
Eiendomsmegler mnef.
gunnar@stavlund.no
913 53 125

Morten E. Stene
Eiendomsmegler mnef.
Morten.stene@stavlund.no
917 82 296